Woningcorporatie

Calvisie biedt de oplossing voor het verkrijgen van actuele data van uw vastgoedportefeuille. Wij verzorgen de digitale vastlegging van de actuele conditie en accurate meetstaten van woningen en complexen. Door onze innovatieve aanpak maken wij het vastleggen van gebreken makkelijker en de inspectieresultaten inzichtelijker. Zo heeft u altijd een helder overzicht van de status van uw vastgoed en kunt u gericht sturen op het beheer en onderhoud van ervan.

Hoeveelheden

Als er sprake is van houtrot binnen uw vastgoedobject, is het verstandig om eerst een houtrotinventarisatie te laten uitvoeren voordat er verdere stappen worden ondernomen. Onze houtrot inventarisaties bieden een betrouwbare oplossing om houtrotschade visueel in kaart brengen en andere gebreken te signaleren. Ons team van ervaren inspecteurs legt alle gebreken digitaal vast en geeft eventuele risico’s door, zodat u gericht kunt sturen op een oplossing voor de gebreken en een weloverwogen keuze kunt maken voor het vastgoedonderhoud.

In overleg met de opdrachtgever bepalen we de steekproefgrootte van 10%, 20%, 50% of 100%, en we koppelen de voortgang en gesignaleerde gebreken tussentijds terug, zodat we tijdens onze werkzaamheden altijd kunnen bijsturen.

Inspectie

Bent u op zoek naar een manier om uw vastgoedportefeuille op een visuele en interactieve manier te presenteren? Wij bieden de oplossing met onze 3D-visualisatie van vastgoed en het gebruik van drones voor het maken van luchtfoto’s en video’s.

Met onze 3D-visualisatie kunnen we uw vastgoedportefeuille op een realistische manier weergeven, waarbij u door middel van een virtuele tour uw panden van alle kanten kunt bekijken. Dit biedt niet alleen een meerwaarde voor potentiële huurders of kopers, maar ook voor uzelf als vastgoedbeheerder om de status van uw vastgoedportefeuille beter te begrijpen en te analyseren.

Daarnaast kunnen we met onze drones luchtfoto’s en video’s maken van uw vastgoed vanuit verschillende hoogtes en perspectieven. Zo krijgt u een volledig beeld van uw vastgoedobjecten en de omgeving waarin deze zich bevinden. Dit kan niet alleen van pas komen bij verkoop of verhuur, maar ook bij het uitvoeren van inspecties en het monitoren van de conditie van uw panden.

Bij het maken van de 3D-visualisatie en het gebruik van drones, houden we altijd rekening met de geldende wet- en regelgeving en veiligheidsvoorschriften. Ons team van professionals zorgt ervoor dat de beelden van hoogstaande kwaliteit zijn en dat de informatie die we verzamelen accuraat en betrouwbaar is.

Kortom, met onze visualisatie van uw vastgoedportefeuille en het gebruik van drones, krijgt u een realistisch en gedetailleerd beeld van uw panden en de omgeving. Dit kan helpen bij het maken van belangrijke beslissingen en het optimaliseren van uw vastgoedbeheer.