Bewoners

Wij begrijpen dat het ontvangen van een brief voor het controleren en inspecteren van het onderhoud aan de buitenzijde van uw woning vragen en zorgen kan oproepen. Wij willen u graag geruststellen en uitleggen wat de inspectie precies inhoudt.

Hoeveelheden

Tijdens de inspectie zal een ervaren inspecteur de buitenzijde van uw woning controleren op eventuele gebreken en schade. Hierbij kan het gaan om zaken als scheuren, vochtplekken, houtrot of andere vormen van slijtage.

Inspectie

Het doel van deze inspectie is om eventuele gebreken op tijd te signaleren en te verhelpen, voordat ze groter en kostbaarder worden. Zo zorgen we er samen voor dat uw woning in goede staat blijft en u veilig en comfortabel kunt blijven wonen.

Wat kunt u verwachten

Wij begrijpen dat het controleren en inspecteren van uw woning vragen kan oproepen, maar we hopen dat we u met deze informatie hebben kunnen geruststellen.

Onze inspecteurs dragen kleding met het logo van Calvisie en kunnen zich identificeren met de door u ontvangen bewonersbrief. U hoeft niet thuis te blijven voor de inspectie, maar als u wilt dat een van de inspecteur bij u langskomt, kunt u dat aan ons aangeven.

Als u vragen heeft, kunt u ons bellen 071-7505112 of mailen bewoner@calvisie.nl

bewoner@calvisie.nl071-7505112

Veel gestelde vragen

Moet ik thuis blijven?

Nee, mits er daadwerkelijk een afspraak met u gemaakt is op een bepaalde dag en tijdstip.

Calvisie, Wie zijn jullie?

Calvisie is ingeschakeld door de aannemer of woningcorporatie om uw woning te inspecteren of inmeten, alvorens onderhoud te kunnen plegen.

Waarom een inspectie?

Een inspectie doen wij in opdracht van aannemer of woningcorporatie, zodat men van tevoren weet wat er moet gebeuren om uw woning goed te onderhouden.

Waar kan ik jullie aan herkennen?

Onze werknemers zijn altijd representatief en werken altijd in nette bedrijfskleding van Calvisie