Schildersbedrijf

Als schildersbedrijf ligt uw focus op het uitvoeren van schilderwerk, in plaats van het behalen van deadlines voor het maken van calculaties. Daarom bieden wij onze “Basic” variant aan voor traditionele aanbestedingen voor schilderwerk, behangwerk, stucwerk en/of beglazing.

Calculatie

De hoeveelheden worden vastgesteld op basis van een verftechnisch advies, bestek en/of tekeningen bepalen wij de benodigde hoeveelheden op locatie en bieden wij ook de mogelijkheid voor digitaal inmeten van tekeningen met behulp van Bluebeam.

Hiermee kunnen wij u voorzien van inzichtelijke hoeveelheden die aansluiten bij de wensen en eisen van uw opdrachtgever, zodat u een nauwkeurige begroting kunt opstellen. Onze Basic variant is geschikt voor bestaande bouw als nieuwbouw.

Onze basic hoeveelheden zijn gebaseerd op:

  • Traditionele aanvraag
  • Bestek en tekeningen
  • Verftechnisch advies
  • Nieuwbouw & Bestaande bouw
Cluster

Calvisie biedt een discrete service voor Cluster Calculaties, waarbij de calculatiekosten gedeeld worden tussen de deelnemers, wat kan leiden tot besparingen tot wel 75%. Het delen van de hoeveelheden onder meerder deelnemers is mogelijk binnen het actieve netwerk van Calvisie en wordt wekelijks verspreid per mail en socials, met toestemming van onze opdrachtgever

Houtrot

Als er houtrot aanwezig is in het complex van uw VvE, is het verstandig om eerst een houtrotinventarisatie te laten uitvoeren voordat er verdere stappen worden ondernomen. Onze houtrot inventarisaties bieden een betrouwbare oplossing om houtrotschade visueel in kaart brengen en andere gebreken te signaleren. Ons team van ervaren inspecteurs legt alle gebreken digitaal vast en geeft eventuele risico’s door, zodat u gericht kunt sturen op een oplossing voor de gebreken en een weloverwogen keuze kunt maken voor het vastgoedonderhoud.

In overleg met de opdrachtgever bepalen we de steekproefgrootte van 10%, 20%, 50% of 100%, en we koppelen de voortgang en gesignaleerde gebreken tussentijds terug, zodat we tijdens onze werkzaamheden altijd kunnen bijsturen.

Aanlevering

Onze hoeveelheden en calculaties kunnen naar wens worden aangeleverd in onder andere: 

Topcalc van Bartels Datastore, Gilde Handsoft, Softstar, WP-Calc, Ibis Trad, XLS (Excel) en/of PDF